De ce Herbalife?
 • Plan generos  de compensare
  Planul de compensare Herbalife  este unul dintre cele mai generoase din industria vânzărilor directe. Până la 73% din vânzări se plătesc Membrilor Herbalife Independent sub formă de profituri din vânzarea cu amănuntul, comisioane și bonusuri.

 • Formulă consacrată
  Planul de Vânzări şi Marketing Herbalife face ca visele să devină realitate și continuă să schimbe vieți în peste 80 de țări din întreaga lume, de mai bine de 28 de ani.

 • Training impresionant
  Ca Membru Herbalife Independent , vei avea parte de programe de formare, suportul  unei comunități vaste de colegi membrii, precum și sprijinul constant şi asistență din partea echipei performante de deservire clienți.

 • Produse bazate pe ştiință
  Piatra de temelie a reputației internaționale Herbalife este o linie de produse pentru sănătate de calitate. Ca Membru Herbalife, vei oferi produse destinate controlului greutăţii, precum și produse de îngrijire personală, inclusiv produse dezvoltate de oameni de știintă cu renume mondial. Oamenii iubesc produsele noastre pentru că ele funcţionează.

 • Face diferență
  A face diferență în viața altor oameni este, probabil, argumentul cel mai important pentru a deveni un Membru Herbalife. Vei participa la îmbunătățirea bunăstării prietenilor tăi, a comunităţii tale și a oamenilor din întreaga lume. Poţi face parte din rețeaua de Membrii Herbalife care chiar schimbă viețile oamenilor.

Un om a pornit cu o viziune de a îmbunătăți  sănătatea și bunăstarea financiară a altora. De-a lungul ultimilor 32 de ani, această viziune a crescut într-un brand respectat la nivel global și a devenit un mod de viață pentru peste 3 milioane de Membrii.

Vă puteţi bucura de mai multe beneficii:

Nu există limite în ceea ce poţi realiza cu Herbalife!


Termeni de utilizare – Atunci când analizezi sau compari oportunităţile de afaceri, este bine de ştiut faptul că este ilegal ca un promotor sau participant al unui sistem de comercializare să convingă pe cineva să facă o plată, promiţând beneficii pe care le poate obţine din convingerea altor persoane să se alăture sistemului. Nu te lăsa indus în eroare de afirmaţia că este uşor să realizezi câştiguri mari.


Declaratia de Compensatie Medie Brută  

De ce să alegi Herbalife?


ro-RO | 19.07.2019 23:18:32 | NAMP2HLASPX01