Vrei să câştigi mai mulţi bani?

Devenind Membru Independent Herbalife îţi poţi creşte venitul, ajutând oamenii să-şi satisfacă nevoile nutriţionale. Fie că ai un program full-time sau part-time, îţi poţi construi propria afacere bazată pe produse de înaltă calitate, care nu sunt disponibile în magazine. Exclusivitatea produselor te va ajuta să-ţi construieşti o bază de clienți pe termen lung, care se vor întoarce la tine pentru sprijin și consiliere.


Nu trebuie să fii expert în nutriție ca să devii un Membru Independent Herbalife. Vei primi toate recomandările de care ai nevoie. Imediat după înregistrare, vei beneficia de instrucțiuni detaliate de la consilierul tău personal Herbalife, care va fi la îndemână pentru a răspunde la întrebări și te va ajuta să parcurgi cu succes programul de instruire.


Beneficiile unui Membru Independent Herbalife includ:
  • Munceşti de acasă, decizi programul care ți se potrivește.
  • Câștigi bani în plus, prin planul de compensare profitabil.
  • Vinzi produse bazate pe ştiinţă, ce sunt folosite de milioane de clienți în fiecare zi.
  • Te alături unei echipe de peste 3  milioane de Membrii Independenți din întreaga lume.
  • Primeşti suport și instruire.

Descoperă Oportunitatea de afaceri Herbalife

Herbalife oferă soluţii pentru un stil de viață sănătos, un potențial de câştig suplimentar și o șansă a-i ajuta şi pe alţii. Ştii pe cineva care ar avea nevoie de sfaturi nutriționale? Atunci fă o schimbare pozitivă chiar astăzi!
Termeni de utilizare - Atunci când analizezi sau compari oportunităţile de afaceri, este bine de ştiut faptul că este ilegal ca un promotor sau participant al unui sistem de comercializare să convingă pe cineva să facă o plată, promiţând beneficii pe care le poate obţine din convingerea altor persoane să se alăture sistemului. Nu te lăsa indus în eroare de afirmaţia că este uşor să realizezi câştiguri mari.


Oportunități de afaceri


ro-RO | 19.07.2019 21:59:41 | NAMP2HLASPX01